ACTIVITEITEN DIE U NIET MAG MISSEN

Sourbrodt

Ideaal gelegen in Sourbrodt, in het hart van de Hoge Venen, ligt Le Refuge des Charlies in de buurt van vele wandelingen en activiteiten van verschillende aard.

Kasteel Reinhardstein

Gebouwd in 1354 door Renaud de Waimes op de fundamenten van Romeinse en Karolingische forten, domineerde het Reinhardsteinkasteel de Warchevallei enkele honderden jaren voordat het geleidelijk aan werd verlaten. Het is in 1965 door een rijke liefhebber herbouwd en herbergt nu een rijke collectie wapens en harnassen, wandtapijten en meubels die het bezoek essentieel maken. Het hele jaar door worden er veel activiteiten georganiseerd.

Bütgenbachmeer

Het Bütgenbachmeer is een echte natuurlijke attractie voor de regio. De bezoekers genieten van de frisse en verkwikkende lucht van de Venen door nonchalant langs de oevers te wandelen. Watersportliefhebbers zullen niet teleurgesteld zijn omdat u kunt zwemmen, kanoën en zelfs windsurfen. Vissers zullen ook hun favoriete activiteit kunnen uitoefenen.

Het circuit van Spa-Francorchamps

 

Het circuit van Spa-Francorchamps, dat bekend staat als een van de mooiste ter wereld, is het toneel geweest van verschillende legendarische prestaties op het gebied van de autosport. Het is duidelijk het meest bekend om zijn Formule 1 Grand Prix, maar het circuit herbergt het hele jaar door vele andere autosportevenementen.